Decorari vitrine cu autocolant printat

Decorari vitrine cu autocolant printat

Decoram vitrine sau panouri interioare magazin cu autocolant printat si laminat. Citeste mai multe »

Emblemari / decorari auto

Emblemari / decorari auto

Decorare auto cu autocolant decupat pe cutter plotter sau autocolant printat si laminat Citeste mai multe »

Sisteme Roll-up / sisteme expunere

Sisteme Roll-up / sisteme expunere

Sisteme expunere pentru expozitii, show-room, conferinte, etc. Sisteme roll-up, pop-up, people stopper Citeste mai multe »

Producem si montam litere volumetrice din polistiren, atat pentru interior cat si pentru exterior. Citeste mai multe »

 

Termeni si conditii

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI 

Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos (Conditii generale), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati, parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra fotografiilor, scripturilor si textelor. Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi si alte date) este proprietatea OUTDOOR DIVISION si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la Outdoor Division SRL, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

INFORMATII DESPRE PRODUSE SI SERVICII

In aceste pagini se regaseste o prezentare generala a gamei de produse si servicii oferti de SC Outdoor Division SRl prin intermediuni site-ului www.bannermag.ro. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea Outdoor Division SRL.

Outdoor Division SRL isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Outdoor Division SRL.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. in nici un caz, SC Outdoor Division SRL, nu poate fi facuta responsabilia pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de programe, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura.

ACTUALIZAREA CONDITIILOR GENERALE

SC Outdoor Division SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

 

Politica de confidentialitate si protectia datelor:

1. Conform Regulamentului Uniunii Europene nr 679/2016 in conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC OUTDOOR DIVISION SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale furnizate la inregistrarea in magazinul nostru on-line.

2. Solicitam datele dumneavoastra pentru a putea procesa comenzile efectuate in magazinul nostru, pentru a va putea informa despre statusul comenzii plasate, pentru livrarea produselor.

3. Prin completarea datelor in formularul de plasare comanda, cumparatorul, declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie prelucrate de catre operatorul SC OUTDOOR DIVISION SRL , doar in scopurile prevazute de lege. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea receptionarii, prelucrarii si expedierii comenzilor.

4. Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

5. Datele false (furnizate la plasarea unei comenzi) sau transformarea / modificarea in date anonime nu sunt conforme legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

6. De asemenea, SC OUTDOOR DIVISION SRL, poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 2, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. Relatiile de parteneriat pot fi relatiile cu furnizorii de servicii de curierat sau de transport marfa.

7. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Pentru reclamatii si servicii post vanzare, va rugam sa va adresati la tel 0729 013 932 sau la adresa firmei din Bulevardul Timisoara, nr 104 B, Sector 6, Bucuresti.
Program lucru cu clientii: Luni – Vineri 10.00 – 17.30.